teelemi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2005 http://amm-hosting.pl/ - czy ktoś miał tam konto? Proszę o opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śledziu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2005 Serwerek szybki, bo prawdopodobnie kont zadużo nie ma.. Korzystają podobno z Dell 2 x XEON 2.8 GHz z HT, 2 GB RAM. Design odpychający, choć dość dużo informacji na niej zawartych.. Zarejestrowana firma. Pakiety duże, co oznacza że raczej nie myślą o klientach o małych wymaganiach. Jako panel Cpanel + Fantastico - czyli standard.. Nie wiem jak jest u nich z obsługą klienta i niezawodnością serwerów, ale są na 20 miejscu w top100.pl po czym można domniemywać że najgorsi nie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSD 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Witam Ja mam do czynienia z tą fimą i to dużo. Rejestruje tam konta kazdego mojego klienta. Wszystko chodzi szybciutko, panel do administracji, mysql + php niezawodny domeny też na miejscu można kupić no i szybki kontakt i bardoz fachowa obsługa. Pomoc w nawet najbardziej banalnych problemach itp. Nie wiem jak maja się ich ceny do innych firm ale ja nie szukam już tańszej bo zależy mi na wydajności a nie cenie. Niezdecydowanym polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyRy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2010 windows-hosting stosunkowo duża awaryjność (chyba ogólnie windows-hosting ma to do siebie), przestoje w szczytach oglądalności potrafią sięgać nawet 6 godzin, kiepski kontakt jeśli chodzi o awarie (wolą przemilczeć temat, może Klient zapomni ), prośby o wyjaśnienie przyczyn braku serwisu w sieci przez kilka godzin kończą się milczeniem... dwukrotnie przy długiej awarii nie odpowiedziano mi na maile z prośbą o wyjaśnienie przyczyn braku strony. Często zdarzają się także kilku-kilkunasto minutowe restarty... czyli w tym czasie brak serwisu w sieci. Często pojawiają sie także błędy skrzynki pocztowej Przy stronach komercyjnych mocno utrudnia to życie i podważa wiarygodność, skoro Klient wchodzi a tu strony brak. Ten aspekt zadecydował o zmianie firmy hostingowej na inną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach