manszek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2005 Witam! Znacie jakies dobre firmy oferujace VPS ? Przegladam oferty zagraniczne, jest ich mnostwo, jednak zadna z nich nie oferuje skina do cPanelu w cenie konta. No moze poza monsterhosting.ca - co o nich mozna sadzic ? z gory dzieki za pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2005 Idź do serverszmatrix - maja niezłe promocje w tym tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sync.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2005 servedrmatrix oferuje serwery dedykowane nie virtualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2005 http://servermatrix.com/vps.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziku 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2005 servermatrix nie sprzedaje vps-ów dla pojedyńczych userów, tylko licencje na VPS do serwerów dedykowanych. Pozdrawiam :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2005 Nikt nie twierdził, że jest inaczej :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2005 www.dinix.com - miałem wszystkie serwery od VPS100 do VPS400 - oglnie byłem zadowolony, ale czasem zdarzały mi się braki pamięci www.servint.com/vps - obecnie posiadam dwa - szybkie, niezawodne. Tutaj niezdarzały mi się problemy z pamięcią. Dodatkowo za drugi VPS kupiony u nich dostaje się upust Nalezy zwrócić uwagę na ilośc kont VPS per server i gwaranowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2005 Aihs.net serwery w niemczech ogulnie nie widzalem tanszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczym 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2005 Polecam www.eurovps.com - europejska firma, świetne pingi, do supportu można się wdzwonić (skype out) i ceny są normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach