Bartman 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2006 Co możecie powiedzieć (najlepiej z doświadczenia) o tym hostingu - cyberka.pl , bo oferta mi odpowiada. A może znacie jakiś lepszy, moje wymagania to: -niski ping. -500MB (z możliwośćią dokupienia) - 5 GB transf (z możliwośćią dokupienia) - najlepiej nielimitowane pozostałe parametry choć używam 3 MySQLe i kilka kont email - Cpanel - Backup - jakby był MYSQL 5.0 to super A i najważniejsze - niezawodny i szybki support - to po moich obecnych doświadczeniach uznaje za bardzo ważne. P.S. Chciałbym się dogadać z adminem też co do jednorazowego dostępu przez ssh przy przenoszeniu strony - nie interesuje mnie stały dostęp przez shella tylko załóżmy przez jeden dzień. No i cena żeby była rozsądna (prosze nie piszcie, że takie rzeczy to tylko w erze). Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2006 Z tego co sie orientuje to to samo co bitmar.net ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach