Gość vct.pl Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2006 Witam, posiadam szybko rozwijający się serwis darmowego hostingu zdjęć. Obecnie posiadam serwer na nazwa.pl, ale obawiam się, że miejsce może szybko się skończyć. Kupiłbym dedyka, ale niestety nie znam się na konfiguracji itp. dlatego też proszę o jakieś oferty dużych hostingów z dużym traffikiem. Oczywiście tanio i z jakimś panelem do zarządzania. Proszę o oferty. Naprawdę zależy mi na szybkiej finalizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2006 Witam, Zdecydowanie musisz napisać jakie masz wymagania (konkretnie), inaczej nikt nie będzie w stanie nic rozsądnego Ci zaproponować. Pozdrawiam, Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vct.pl Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2006 Rozumiem, w sumie masz rację. Interesuje mnie konto o mniej więcej takich parametrach: HDD: min. 40GB transfer: jakieś 100GB/mc no i odpowiednia ilość RAMu by to obsłużyło ( nie wiem ile to wyniesie w mB). Strona to www.uploads.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2006 Przy takich wymaganiach podejrzewam, iż nie byłbyś zbyt opłacalnym klientem przy standardowym hostingu (tak już brutalnie pisząc). Sugeruję mimo wszystko zainteresować się serwerem dedykowanym + administracją nim. W razie zainteresowania, możesz się do nas zgłosić, z tym że będzie to koszt ok 400-500zł miesięcznie. Pozdrawiam, Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vct.pl Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2006 Przedstaw swoją ofertę. Mam osobę do administracji dedykiem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vct.pl Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2006 Dziekuję, zakupiłem serwer u bardzo miłego i "elastycznego" Pana Dziekuję pięknie i polecam www.aHost.pl temat można zamknąc/skasowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach