pakrol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 szukam wyszukiwarki domen pl która sprawdzi mi odrazu dostepnosc kilkunastu nazw, pojedyncze szukanie jest troche meczace. bede wdzieczny za linka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 sprawdź: http://www.domenyonline.pl/rejestracja.php - możesz tam wybrać z pełnej listy domen kilkanaście rozszerzeń i sprawdzić je za jednym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakrol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 mhm Tylko ze ja bym chcial sprawdzic za jednym zamachem z 200 nazw z taka samą koncówką .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 IMHO - napisz do firmy w której domeny będziesz rejestrował i podaj listę domen które cię interesują. Niech oni to sprawdzą. Nie widziałem takiej wyszukiwarki, raczej wszystkie stawiaja na rózne rozszerzenia ale ten sam początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 Ja posiadam taką wyszukiwarkę, ale podanie mi tej listy nie będzie bezpiecznym rozwiązaniem :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 w home.pl mozesz sparwdzic kilkanascie nazw odrazu, wystarczy miedyz domenami dawac spacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach