Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2006 Witam, Mieliście do czynienia z tą firmą? Jak ją oceniacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crack 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2006 Nie mam z nimi zbyt miłych doświadczeń. Obecnie leży ich główna strona wraz z panelem administracyjnym i moim kontem. FTP niby działa ale nie przyjmuje żadnego hasła. Gdzieś na przełomie sierpnia i września wymieniali stronę główną, w efekcie przez jakieś 3 tygodnie nie można było rejestrować kont. A ja się dziwiłem że dołączają ten hosting jako bonus do prenumeraty PHP Solutions... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafał Rynkiewicz 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2008 Nie wiem jak tam bywało u nich wcześniej, ale ja się do nich właśnie przeprowadzam z KEI. Kontakt z adminem (czy BOK, mniejsza) jak nigdzie indziej. Fachowo, rzeczowo, miło, bardzo szybko i wszystko mozna ugadac, ustalic, dopasowac... jak nigdzie indziej! Moge potwierdzic, ze teksty reklamowe na ich stronie to nie ściema Ciut drogo, ale przychodzi etap, ze zwykla wirtualka to za malo, a na dedyk to jeszcze nie stac, albo jeszcze nie warto... Zbieram sie ze wszystkim do nich na dniach. Cos czuje, ze bede nadal zadowolony, moze wpadne i dam znac Szkoda tylko, ze nie ma chocby 3 dni na test konta... no ale coz :\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2008 http://forum.php.pl/ - u nich śmiga podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach