Gość normanos Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2006 Forum PiO ale WHTowcy tez mogą się dołączyć bo te branże się lubią Cytuje za MMP: A więc lista: * MMP * AQQry * Xann * normanos * Lizard * apollan * KuRT * WebTronic + Kierowca * franek * Krupek * Jor.pl * fhc(dojdzie) * e-banki.info(dojdzie) * zahar * Wilk(dojdzie) * tomasdivius * xthor Prosze o potwierdzenie, i napisanie jeśli o kimś zapomniałem Data: 4 listopada Godzina: 17.00 Miejsce: Spotykamy się pod McDonald na Stawowej( naprzeciw dworca ), a potem udajemy się wspólnie na miejsce przeznaeczenia Osoby przyjezdne, które trza odebrać wcześniej( albo nie wiedzą gdzie jest zlokalizowany McDonal ) niech mi to powiedzą wcześniej. http://forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=218574 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2006 Hehe, o tym samym myślałem- zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2006 O to dzis :-) No to moze nastepnym razem wskocze :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2006 No to się nie załapałem, bo zwykle nie przeglądam całego tego forum :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 Żałujcie... naprawdę fajnie było - mili, inteligentni, kreatywnie i przedsiębiorczy ludzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach