_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2006 Witam, dysponuje serwisem, ktory wciaz rosnie i wymaga coraz to wiekszych kosztow utrzymania. Jestem wiec zmuszony aby pobierac oplaty za udostepnienie zasobow serwisu poprzez wplaty na konto mBank badz platnosci SMS, z tym drugim jestem jednak nie pewny, gdyz slyszalem ze nie jest to oplacalne ze wzgledu na to iz posrednicy pobieraja duza ilosc % od wplaty. Co moglbyscie mi zaproponowac ? PS. Chcialbym sie dowiedziec czy oplaca sie wprowadzac platnosci mBank badz PayPal poniewaz jak mi sie wydaje nie zbyt wiele osob wie co to jest... Dziekuje i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2006 Witam, i ja z checia poznam wasze doswiadczenie w tych sprwach, nie ukrywam iz potrzebuje podobnego rozwiazania jak moj przedmowca Jezeli cos wiecie o wydajnych formach platnosci bedziemy wdzieczni Pawel P.S. Ja testowalem platnosci.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2006 Ja polecam bardziej płatnosci.pl niż sms bo z smsa z 50% dostaniesz max a z innych płatności do 90%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2006 moze uzywal ktos http://www.en.allopass.com/presentation.ph...4&sousrub=1 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2006 michalpc ale platnosci.pl placi sie na poczcie ale ja potrzebuje natychmiastowego wplacenia i aktywacji konta :/ znasz jakies sms platnosci co przynajmnije z 60 % daja ? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach