webmatt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2006 Witam, Szukam dobrego hostingu. Moje wymagania: pojemność: 1gb transfer: 25gb/mies + mozliwosc podniesienia w razie potrzeby szybkie serwer ktory udzwignie rozwijajacy sie portal rozrywkowy. malo awarii!!! szybki uptime!!! mocne bazy danych!!! interesuja mnie tylko firmy osoby prywatne odpadaja. oferty prosze skladac na matthew81@o2.pl lub gg: 3634828 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2006 Witaj, Mogę zaoferować Ci pakiet z nowej jeszcze nie opublikowanej oferty: Biznes 3 GB 30 GB 237zł netto za rok Serwery znajdują się z Polsce. Istniejemy na rynku już dwa lata co daje nam duży pokład doświadczenia, a Tobie pewność ciągłości funkcjonowania firmy. Nasi klienci cenię naszą obsługę klienta o czym również będziesz mógł się przekonać. Udzielamy pomocy zarówno telefonicznej (24h/dobe) jak i poprzez pocztę elektroniczną. Na naszych serwerach znajdują się strony znanych osobistości takich jak Patrycja Markowska czy Robert Janowski. Hostujemy również wiele firm czy oraz innych podmiotów (partia SDPL). Jeżeli chodzi o późniejsze rozszerzenia zakupionego pakietu, jesteśmy w tym względzie bardzo elastyczni i zawsze proponujemy atrakcyjne dla klienta rozwiązania. W razie zainteresowania proszę o kontakt tutaj lub poprzez e-mail: k.matysik@etin.pl Pozdrawiam, Kamil Matysik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach