stoprocent 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 heja mam pytanie, jak dlugio po wygasnieciu (nieoplaceniu) domeny, trafia ona na nowo do obiegu ? czy w polsce, niemczech i innych krajach jest taki sam czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielokropek 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 .pl po 30 dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2006 a inne kraje? gdzie moge znalezc te informacje? chodzi mi np o kraje, niemczy, czechy, rosja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 A ile czasu domena jest zablokowana od momentu kiedy skończy się okres rezerwacji, a ja nie opłacę domeny? Nie opłaciłem i teraz czekam na jej zwolnienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PanMan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 30 dni to okres reklamacyjny u obecnego rejestratora i do 30 dni kolejne kiedy nask blokuje domene w celach reklamacyjnych (nie wiem jakich) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 30 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 Pytałem o rezerwację, nie przedłużenie. Z tego co wiem, to nie jest 30 dni, tylko 14 dni na rezerwację plus 7 dni blokady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 Domeny .eu można zererowować ponownie po 14 dniach (wiem to z własnego doświadczenia). Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 Domeny .eu można zererowować ponownie po 14 dniach (wiem to z własnego doświadczenia). Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Domen .eu się raczej nie rezerwuje. Rezerwacje odnoszą się tylko do .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach