marczak 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 Witam potrzebuj server VPS z mozliwoscia testu oto parametry procesor min 1ghz ram min 256 dysk min 5 GB transfer miesieczny min 300 GB Prosze skladac propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 Lol, a ile jesteś w stanie zapłacić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2006 no nie wiem zaoferuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2006 z mozliwoscia testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2006 www.webperoni.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałG 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 Mam pytanie o VPS. Potrzebuję dostępu do serwera, tak bym mógł uruchomić program, który będzie korzystał z kilku portów, czy VPS się do tego nadaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2006 Mam pytanie o VPS. Potrzebuję dostępu do serwera, tak bym mógł uruchomić program, który będzie korzystał z kilku portów, czy VPS się do tego nadaje? tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach