succes 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 Witam Serdecznie wszystkich Użytkowników Mam do was takie jedno pytanie czy można wypozycjonować tylko samą domenę bez strony WWW i serwisu Czy żeby wypozycjonować domenę muszę od razu budować stronę? Wiem że to może i głupie pytanie ale jestem laikiem w tej kwestii więc proszę o wybaczenie. Z Góry Dziękuje za wszelkie odpowiedzi Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 żeby wy pozycjonować musisz mieć co pozycjonować. Wiek domeny sie liczy ale najbardziej zawartość samego serwisu. Google nie indeksuje domen on indeksuje strony www. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 Wyszukiwarka, jak sama nazwa wskazuje, wyszukuje content na stronach, stąd prosty wniosek, że ignorują adresy bez contentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
succes 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 Dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach