David73 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 Zawartość pliku .htaccess po restarcie serwera potrafi co jakiś czas się wyczyścić, nie jest tak zawsze po każdym restarcie ale zdarza sie, co może być tego przyczyną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 No to szklana kula i jedziemy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 No to szklana kula i jedziemy ... Bhehehe, dobre dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_kamil 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 a ja mam pytanie trochę innej natury czy trzeba jakoś włączyć obsługe .htaccess ?? bo ja zmieniałem serwer ( i domenę) i wszystko przekopiowałem ale jak mam plik .htaccess to wywala mi błąd 500 a jk nie ma to działa strona główna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 Sprawdź, co Ci wywala w logach Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach