arkadiuszzzz 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 Witam Mam wielka do Was prosbe - a zaznacze ze jestem zupelnie zielony jesli chodzi o strony www i serwery - mianowicie wlasnie zalozylem nieduza firme i potrzebuje jakis serwer na ktorym moglbym umiescic swoja strone www oraz abym mogl uzywac konta e-mail z moja domena. Jest jeszcze jeden fakt - zakupilem juz nazwe domeny u uslugodawcy domenyhosting.pl i nie wiem czy warto tam zakupic tez serwer- z tego co widze na forum nikt go nie poleca wiec moze cos innego? Tylko zebym mogl uzyc zakupionej domeny w domenyhosting bez przenoszenia domeny , bo okazalo sie ze nie mozna przez 2 llata przeniesc bez dodatkowej oplaty:( - czy w ogole istnieje taka mozliwosc na jakims serwerze aby uzyc domeny zakupionej gdzies indziej? I jeszcze jedna wazna sprawa - mianowicie chodzi mi o to , aby skrzynka mailowa mogla byc obslugiwana nie tylko przez www , ale rowniez przez np outlooka - u tych w domenyhosting mam z tym problemy:( Bede bardzo wdzieczny za podpowiedz co i gdzie wybrac.Glowne cechy o jakie mi tez chodzi to niezawodnosc skrzynki, strony www , cena do 150 zl - co do parametrow nie mam pojecia ile moze zajac strona z 20 podstronami + zeby tak skrzynka miescila okolo 1 GB i byla obslugiwana przez outlooka- aha i zebym mogl zamiescic strone zrobiona w joomle- ale to nie warunek , bo byc moze zlece zrobienie taj strony komus kto zna sie na tym i wowczas nie wiem a jakim jezyku zazwyczaj sie pisze takie strony . Pozdrawiam ....... P.S. A co sadzicie o kei.pl , netarteria.pl , ncgroup.pl , a moze w ogole wybrac iq.pl - czy moze macie jakies inne propozycje? Dodam ze zalozylem konto testowe a nazwa.pl i ten panel administracyjny od razu mnie zniechecil:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: http://www.only.pl/?go=oferta Dla Pana sugerowałbym Pakiet XL... choć może i nieco mniejszy by wystarczył. Nasze serwery znajdują się w Polsce (najnowsze konta będą aktywowane na maszynie stawianej w Gdańsku), na rynku istniejemy już 2 lata co zapewnia pewność odnośnie ciągłości i jakości naszych usług. Utrzymujemy strony takich znanych osób jak Patrycja Markowska czy Robert Janowski, są z nami od prawie początku. W razie pytań bądź wątpliwości proszę o kontakt: bok@etin.pl Pozdrawiam, Kamil Matysik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 Proponuję przetestować konto "Biznes Mini" u nas przez 14 dni za darmo. Szczegóły: http://www.insane.pl/?x=biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach