Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2004 Chcialbym wszystkich ostrzec przed firma vipnecik.com - kiedys taniedomeny.pl... Naprawde bardzo slaba administracja - na rejestracje domeny pbch.net czekalem ponad miesiac, po za tym e-mail kontaktowy w mojej domenie byl podany "admin@internask.pl" co uniemozliwilo mi w pore przeniesienie domeny do innego uslugodawcy. Poza tym cytat: XPCDB zostało zamknięte bez zgody (i wiedzy) autorów , a spowodowane było nieuczciwością pewnej firmy która - nie oszukujmy się - po prostu ukradła domenę (wyraziliśmy jedynie zdodę na transfer domeny). Dlatego nie polecamy firmy która domeny rejestrowała kiedyś pod adresem który sugerował powiązanie z NASK z przedrostkiem INTER. Firma ta to złodzieje - świadczyć o tym może choćby zmiana domeny , loga oraz nazwy. Na stronie rejestratora znajdziecie jedynie numer faksu (na który firma nie odpowiada) , adresy e-mail (podobnie jak na fax - brak odpowiedzi) , adres banku oraz numer konta. Brak na stronie: Numeru telefonu , adresu firmy - co czyni tą firmę "wirtualną" . Zachęcam także do przeczytania tego co znajduje się pod tym linkiem: http://groups.google.pl/groups?q=internask...&oe=UTF-8&hl=pl . Cytat pochodzi zes trony www.dbtop.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serwerek.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2004 Potwierdzam. Toczy sie postepowanie karne przeciwko tej firmie. Niedawno zostałem wezwany na świadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2004 heh zawsze p......... kombinowal za co kiedys odwiedzil cele... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartos 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2004 Franky - kiedys (chyba ponad rok temu) na forum Dziennika Internautow uzylem nazwiska Andrzeja Madlocha - wlasie przy aferach dotyczacych internasku to pozniej mi pisal na PW, ze on juz od dawna nie prowadzi tej firmy bo ja sprzedal, sam siedzi za granica a ja jak bede uzywal jego nazwiska na forum to mnie poda do sadu Franky - ale mielismy szczescie jak przyjechal Madloch do nas (chyba to bylo z 4 lata temu) i chcial zebysmy w oparciu o jego Internask zrobili nasz system do rejestracji domen. Do dzis sie ciesze, ze wtedy ta sprawa rozeszla sie po kosciach i niepodjelismy z nim wspolpracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach