Gość Zgłoś post Napisano Październik 25, 2006 Witam. jako, że jestem administratorem serwisu www.lazowianie.info, a obecny hosting mnie nie zadowala postanowiłem napisać tutaj, by móc uzyskać odpowiedź od ekspertów. Potrzebny mi jest pojemny i tani hosting bez limitu subdomen i baz mysql z możliwością rozbudowy. Obecnie cały serwis zajmuje ok. 400mb, a wciąż się rozwija, kiedyś 1gb miejsca na ovh przestanie starczać. Transfer miesięczny na poziomie 2-3gb, a jako, że mam zamiar dołączyć do tego wszystkiego system blogowy może znacznie wzrosnąć. Nie chce bawić się w krzaki, strona musi chodzić cały czas, choćbym miał zapłacić więcej niż w nic nie wartych firmach. Najlepiej niech do tego będzie w promocji jakaś pl'ka. Zastanawiam się nad nazwa.pl, ale nie wiem czy to dobry wybór i czy faktycznie tak tanio mnie to wyjdzie... Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 50zł za pół roku to w sumie tanio.. nawet bardzo (w nazwie) ale jeśli chcesz zabawić dłużej i wciąż mieć tanio.. i w dodatku dobrze.. no cóż.. nie ma "tanio i dobrze", jeśli "tanio" to dla Ciebie do 100zł, to nie wiem, czy nie będziesz się czasem denerwował padami jeśli wybierzesz coś za np. 60zł rocznie..... wyłóż ciut więcej i kup coś solidnego.. na przykład... Progreso albi IQ, albo chociaż na pół roku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 Ładna strona, jedna za ładniejszych tego typu jaką ostatnio widziałem. Z nazwy pl będziesz zadowolony na pewno jednak cena odnowienia hostingu jest spora 366zł brutto zastanów się nad tym. W takim wypadku polecałbym poznańską firmę www.blink.pl oni mają bardzo dobry hosting za 99zł i tylko żę limitują sql'a i niektóre usługi ale jest 14 dni testu wiec możesz sprawdzić ich klasterek. W tej cenie nie znajdziesz dużo lepszej firmy. Nie wiem co jest nie tak z ovh ale blink powinien być lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 Potrzebny mi jest pojemny i tani hosting bez limitu subdomen i baz mysql z możliwością rozbudowy. Obecnie cały serwis zajmuje ok. 400mb, a wciąż się rozwija, kiedyś 1gb miejsca na ovh przestanie starczać. Transfer miesięczny na poziomie 2-3gb, a jako, że mam zamiar dołączyć do tego wszystkiego system blogowy może znacznie wzrosnąć. Nie chce bawić się w krzaki, strona musi chodzić cały czas, choćbym miał zapłacić więcej niż w nic nie wartych firmach. Najlepiej niech do tego będzie w promocji jakaś pl'ka. Zastanawiam się nad nazwa.pl, ale nie wiem czy to dobry wybór i czy faktycznie tak tanio mnie to wyjdzie... Zachęcam do przetestowania (14 dni testu za darmo) konta Biznes Mini. 1 GB powierzchni i 150 GB rocznego transferu, reszta bez limitu za 99 zł netto rocznie + możliwość łatwego przejścia na wyższy pakiet w dowolnym momencie. Szczegóły: http://www.insane.pl/?x=biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 27, 2006 Na chwile obecną zastanawiam się nad i365 z promocją "Hot Server" - jak już pisałem 1gb może kiedyś braknąć...a na insane do wyższego pakietu 100zł trza dopłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach