Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2006 Witam serdecznie, chciałbym poznać wasze opinie co do wyglądu strony i innych tp. czynników Zapraszam również do oceny naszej oferty itd. itp. Adres do oceny to www.iplaneta.info Pozdrawiam i z góry dziękuję Kozak Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 24, 2006 Ogólnie: fajne mi tam się podoba heh ale to tak design, na szybko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2006 możesz powiedzieć co Ci przypadło do gustu a co nie? Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2006 Design niedopracowany, niedokonczony, brakuje mi tutaj odstepow/marginesow w kilku miejscach. Pozatym niefajnie się czyta wyśrodkowany tekst, osobiście od razu dostaję oczoplonsu. Pakiety - w zasadzie niewiem czy nie lepiej wstawić tam jakiś obrazek gołej panienki, przynajmniej by przyciągała wzrok, bo obecnie jest nieczytelna, niefachowa i niedokładna. A sam wygląd niezły, aczkolwiek trochę szablonowy - ale w zasadzie jest ładny i czytelny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2006 Jak dla mnie za małe litery oraz zbytnio upchany tekst. Jak ktoś wcześniej zauważył brakuje przestrzeni. Kod to po prostu tragedia. Nie miało być oceny tego ale ten serwer ledwo dyszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2006 Dziekuję za komentarze, co do serwera to obciążenie jest znikome load max 9, nie wiem po czym wywnioskowałeś że serwer "ledwo dyszy". Może podzielisz się ze mną tą informacją Pozdr. Kamil Kozak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2006 muchakk - mi się niesamowicie podoba strona tylko pakiety nie teges Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2006 Dziekuję za komentarze, co do serwera to obciążenie jest znikome load max 9, nie wiem po czym wywnioskowałeś że serwer "ledwo dyszy". Może podzielisz się ze mną tą informacją Po tym Po n-tym odświeżeniu ledwo ale idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2006 pad nam główny dns, właśnie technik się tym zajmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 padł nam główny serwer dns, strona jest dostępna pod adresem ip: 212.162.20.122 zapraszam do dalszej dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 No cóż bardzo sympatycznie, tylko jak dla mnie to troch za małe No i "transfer bez ograniczeń!!" troche bez sensu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 Co za małe? Padła nam jedna maszyna służąca za serwer nazw i dlatego właśnie żadne domeny na naszym serwerze nie działają ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 Jak dla mnie to top moze byc razem z menu... dol do wymiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach