kaszczor 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2006 Poszukuję serwera na stronę www, z obsługą baz MySQL, ok. 300 MB na dysku, a transfer możliwie jak największy (najlepiej bez limitu, jeśli coś takiego jest oczywiście mozliwe). Co możecie polecić? Już teraz, z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2006 Poszukuję serwera na stronę www, z obsługą baz MySQL, ok. 300 MB na dysku, a transfer możliwie jak największy (najlepiej bez limitu, jeśli coś takiego jest oczywiście mozliwe). Co możecie polecić? Już teraz, z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Z przyjemnoscia moge polecic ten url: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?act=Search&f=1 Bylo juz zilion razy. Edited: PS. risp.pl i insane.pl chyba sprostaja Twoim wymaganiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszczor 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2006 risp.pl i insane.pl chyba sprostaja Twoim wymaganiomZbyt duże pojemności na dysku w stosunku do wielkości transferu. Dla przykładu 10 GB na dysku, to stanowczo jak dla mnie za dużo. Chcę bowiem uruchomić fotogalerię. A na początek 300 MB według mnie spokojnie by wystarczyło (odpowiednio przygotowane na stronę www zdjęcia nie zajmują bowiem zbyt wiele miejsca). Z kolei z drugiej strony nie chciałbym znaleźć się kiedyś w takiej sytuacji, że strona zniknie po przekroczeniu limitu transferu. Dlatego też zależy mi tutaj na jak największym możliwym transferze, a jeśli jest to oczywiście możliwie, to nawet bez limitu transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2006 A mi zależy na kupnie auta, żeby paliło 0,5l na 1000km, najlepiej jakby jeździło na powietrze. I miejsca dla 9 osób :-) Sprawdź sobie Cal.pl, znajomy tam ma konto i działa należycie, opinie o tej firmie też są dość dobre - no i cena niedroga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 Zbyt duże pojemności na dysku w stosunku do wielkości transferu. Dla przykładu 10 GB na dysku, to stanowczo jak dla mnie za dużo. Chcę bowiem uruchomić fotogalerię. A na początek 300 MB według mnie spokojnie by wystarczyło (odpowiednio przygotowane na stronę www zdjęcia nie zajmują bowiem zbyt wiele miejsca). Z kolei z drugiej strony nie chciałbym znaleźć się kiedyś w takiej sytuacji, że strona zniknie po przekroczeniu limitu transferu. Dlatego też zależy mi tutaj na jak największym możliwym transferze, a jeśli jest to oczywiście możliwie, to nawet bez limitu transferu. To nie jest zamienne raczej, w tej chwili cenę konta określa przede wszystkim pakiet transferu, wielkość powierzchni dyskowej jest zdecydowanie mniej istotnym czynnikiem i w większych kontach po prostu "wypada" dać kilka GB, mimo, że większość osób ich nie wykorzysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach