Ignition 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 Poszukuje jakiegoś taniego hostingu pod statyczne stronki. Mam takie 4 małe stronki: Index.html, CSS + 3 zdjęcia. Potrzebuję naprawdę niedużego hostingu, ale musi mieć możliwość podpiecia przynajmiej 4 domen. I najważniejsza rzecz musi być niezawodny jeśli chodzi o dostępność. Moje stronki zuzywają bardzo mało transferu wiec wystarczy mi nawet 200mb/msc. Może mi ktoś polecić hosting który spełnił by moje oczekiwania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 webd.pl / jor.pl / etin.pl / only.pl - zobacz co ci odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 Może mi ktoś polecić hosting który spełnił by moje oczekiwania? Proponuję konto "Home Mini" u nas. Spełnia Pana wymagania i kosztuje tylko 29 zł + VAT rocznie. Szczegóły: http://www.insane.pl/?x=home Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 Proponuje przetestować serwer BRONZE firmy MasterNET.pl Jego podstawowe parametry to: 100MB na stronę +100MB na pocztę 3GB transferu na miesiąc 5 domen/kont pocztowych darmowy test. Wszystko to za jedyne 30zł netto rocznie. Hosting MasterNET.pl za około 4 miesiące będzie obchodził trzeci rok istnienia na rynku Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blueeye 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2006 Witam. Proponuje pakiet XS: pojemność: 100MB transfer: 24GB / rok konta pocztowe: 5 bazy SQL: 1 15zł / pół roku 20zł / rok Ceny netto Pozdrawiam Paweł Szulc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach