mickulek 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Witam, chciałem wyrzucić mysql na inną maszynę w tej samej serwerowni. Zrodziło się pytanie: jak to będzie funkcjonować? Czy jako host bazy danych mam podawać ip serwera ? Zewnętrzne? Czy jakoś wyciągnąć wewnętrzne? Proszę o nakierowanie na jakiegoś tutoriala jak to zrobić. Czy ktoś z forumowiczów podjąłby się odpłatnego skonfigurowania serwera by współpracował z mysql na innej maszynie? Odpłatnie oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Witam,chciałem wyrzucić mysql na inną maszynę w tej samej serwerowni. Zrodziło się pytanie: jak to będzie funkcjonować? Czy jako host bazy danych mam podawać ip serwera ? Zewnętrzne? Czy jakoś wyciągnąć wewnętrzne? Jako host mozesz podawac IP wewnetrzne, zewnetrzne lub domenę przypisaną do tego serwera. ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Sprawdz czy mozesz ustawic polaczenie w tej serverowni po lanie bylo by to najbezpieczniejsze. Pozniej to juz konfiguracja mysql pdo dana baze etc. Jak sie nie orientujesz w temacie to lepiej złap kogoś to Ci to zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach