fujara 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Taki mały bug na niedzielny poranek link pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Nie pierwszy i nie ostatni... może to jest techniczna sprawa, ale tak w ogóle w komentarzach nawet ludzie na wp.pl i onet.pl zauważają kupę byków.. czasem wydaje się, jakby ci "reporteży" netowi nie mieli mózgów albo mieli ukończone tylko gimnazjum...heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 @Sponsi - co do onetu i komentarzy to jest w sieci nawet takie powiedzienie "jestes glupi jak komentarz na Onecie" Niestety to sie sprawdza, moderatorzy poprostu maja pewny terend do przekazania i daja d...py ... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Wątpie zeby to były błędy techniczne, raczej nieuwaga "redaktoruf" Edit: bolid który jechał ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Ja codziennie widzę takie bugi, ale niechce mi sie bawić w jakieś robienie print scrennów i publikowania tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 Ja też nie widze sensu. Po prostu biorą jakichś ludzi o niskich kompetencjach (zapewne są tańsi od profesjonalistów ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 Ja też nie widze sensu. Po prostu biorą jakichś ludzi o niskich kompetencjach (zapewne są tańsi od profesjonalistów ) Mnie to nie dziwi specjalnie, bo wszyscy w obecnych czasach tną koszta, a w sumie i tak nieźle im to wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach