Lexus16 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 Witam, potrzebowałbym tani serwerek z obsługą php i mysql o pojemności 100-200Mb i transferze na poziomie 5-7Gb. Na nim chciałbym postawić stronę w php-fusion. Z góry dziękuję za wszystkie propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 webd.pl medium - nie jest ani drogi ani tani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Witam, potrzebowałbym tani serwerek z obsługą php i mysql o pojemności 100-200Mb i transferze na poziomie 5-7Gb. Na nim chciałbym postawić stronę w php-fusion. Z góry dziękuję za wszystkie propozycje Proponuję pakiet "Home" lub "Home Plus" u nas: http://www.insane.pl/?x=home Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Witam; Proponuje przetestować Firmę: MasterNET.pl Za ~4 miesiące hosting będzie obchodził trzeci rok istnienia na rynku Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 jeśli to strona klasy z gimnazjum, to ja mogę zrobić aliasik cokolwiek.gimnazjum.net jak już będziesz miał hosting, napisz do mnie na GG 901 974 albo na sponsi@gimnazjum.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lexus16 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 jeśli to strona klasy z gimnazjum, to ja mogę zrobić aliasik cokolwiek.gimnazjum.net jak już będziesz miał hosting, napisz do mnie na GG 901 974 albo na sponsi@gimnazjum.net Niestety, dobre czasy gimnazjum się skończyły :/ Teraz tyrka w technikum informatycznym Dzięki wszystkim za oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach