pecet 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 hey, mam pytanie, na jakich forach dyskusyjnych jeszcze siedzicie? prosze o linki ... z góry dziekuje pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 Mówisz i masz. webhostingtalk.com datacentertalk.com serversupportforum.de linuxquestions.org root-forum.de sysop-forum.de bsdforum.org bsdguru.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 Wielkie dzieki,a pozostałych zachecam do wypowiadania sie, ja siedze czesto na webhelp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 Dla mnie webhostingtalk.pl jest najlepszym forum. Webhelp.pl dla mnie to dno, a reszta mnie nie przekonała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
root 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 webhostingtalk.com forum.webhelp.pl I kilka mniejszych, większych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 forum.php.pl (czasami) forum.optymalizacja.com (czasami) forum.webhelp.pl (czasami) webhostingtalk.pl (ciągle ) i inne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 webhostingtalk.pl forum.optymalizacja.com forum.streetracing.pl (ostatnio rzadko) atvpolska.pl/forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 webhostingtalk.com#datacentertalk.com serversupportforum.de linuxquestions.org root-forum.de #sysop-forum.de bsdforum.org bsdguru.org Delli tam gdzie Belli. Pilnuja sie na wzajem. ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 webhostingtalk.pl - odwiedzam kilka ray dziennie forum.webhelp.pl - czasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 22, 2006 Webhostingtalk, czasem webhelp.. i czasem http://footballcommunity.ea.com/forum/ ale na tym ostatnim pewnie mam bana już za ochrzanianie EA za lekceważący stosunek do graczy przy okazji wydawania kolejnych Fif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Professional 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2006 Głównie siedzę na forum WH, ale teraz zamierzam trochę na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2006 wht.pl czasem webhelp i pio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach