Raven 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 Witam, Zdaje sobie sprawe z tego, ze moj temat nie jest bezposrednio zwiazany z hostingiem. Uznalem jednak, ze znajda sie tutaj osoby ktore cos o tym wiedza i pomoga ; ) Sprawa wyglada w ten sposob: Mam zamiar postawic server pewnej gry ktora to dziala na xp (jej serwer) a np na starym win 98 juz nie. Hosting ktorym jestem zainteresowany oferuje moliwosc zainstalowania na dedyku Windowsa 2003 WEB lub Win 2003 STD poza linuxami. Problem w tym ze na dobra sprawe pierwszy ras slysze o tych systemach I nie mam pojecia czy moj serwer ma szanse ruszyc na takim czyms. Boje sie ryzykowac hajs XD Moze ktos z was mial jakies doswiadczenia z tymi systemami albo wie cos o nich. Z gory dzieki za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Raven Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 ściągnij sobie wersje 180 dniową Windowsa 2003 zainstaluj gre i sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 To może zależeć od konkretnego serwera gry więc poszukaj na stronach lub tak jak jendrasik napisał sprawdź sam. Ogólnie zwykłe gry działają bez problemów na 2003 ale trzeba się trochę pobawić (wyłączona akceleracja 3d itp). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raven 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 Ogólnie zwykłe gry działają bez problemów na 2003 ale trzeba się trochę pobawić (wyłączona akceleracja 3d itp). Ten serwer gry to wlasciwie Jest kompilacja projektu C++ i pracuje w okienku konsoli wiec o jakis akceleracjach czy innych sprawach nie ma mowy jednak pozostaja pewne watliwosci Najchetniej bym sciagnal i przetestowal ten win jednak sciagniecie czegokolwiek ze strony microsoftu to nielada wyczyn moze wiecie skad mozna pobrac tego windowsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 moze wiecie skad mozna pobrac tego windowsa? gooooogle: torrent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2006 Raczej: google -> windows 2003 evaluation http://www.microsoft.com/windowsserver2003...al/default.mspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach