MoskiT 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 Jaki polecacie Hosting do serwisu z opisami gg Szukam jakiegos Hostingu Taniego z Minimum Transfer - nielimitowany, no chyba ze jest dosc duzy Miejsce na www - 100mb Baza MySQL - 100mb Obsługa PHP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 Hehe spadłem z krzesła, tani, bez limitu transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 exe no co.. najlepiej do 7zł miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 Sponsi "Czy chodziło Ci o: 5zł/rok" ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 Hymm Z takimi wymaganiami serwerowymi to tylko allegro :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 Nie smiejcie sie.... Ludzie tacy sa, uslysza od znajomych 'brak limitu transferu' i mysla ze to jest zaje**ste. Jedno pytanie, po co ci no-limit transfer, skoro taki serwis z opisami gg spali maksymalnie na miesiac 5gb (mowie o normalnej grafice z 1200 hitami/dzien)? Na przyszlosc skorzystaj z takiej no-limitowej opcji 'Szukaj' (no jest limit, mozna wyszukac co 20sek...). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2006 Jaki polecacie Hosting do serwisu z opisami gg Szukam jakiegos Hostingu Taniego z Minimum Transfer - nielimitowany, no chyba ze jest dosc duzy Miejsce na www - 100mb Baza MySQL - 100mb Obsługa PHP Proponuję konto "Home" u nas (500 MB i 50 GB transferu za 49 zł + VAT rocznie). Szczegóły: http://www.insane.pl/?x=home Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 Jedno pytanie, po co ci no-limit transfer, skoro taki serwis z opisami gg spali maksymalnie na miesiac 5gb (mowie o normalnej grafice z 1200 hitami/dzien)? Pozdrawiam Pożądny serwis z opisami zjada okolo 30-40 GB transferu :] (3-4k uników) Co do serwera to ja bym polecił nazwa.pl, bardoz dobrze smigał tam mój serwis z opsiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 Pożądny serwis z opisami zjada okolo 30-40 GB transferu :] (3-4k uników) Co do serwera to ja bym polecił nazwa.pl, bardoz dobrze smigał tam mój serwis z opsiami Albo i 200GB (zalezy od wielu czynnikow). To sa tylko nasze domysly, autor tematu nie podal nawet ilosci odwiedzin....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach