jasiek 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 slaba prowokacja ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 To co dziś było w sejmie to tragedia dla Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 O kuźwa niezłe... ahhh te mocherki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 Starość nie radość :| Ehh mam nadzieje że jak będe stary to tak głupi nie będe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 slaba prowokacja ... rotfl Ogolnie w/w link pokazuje nam nasze glupie, niedouczone spoleczenstwo i nic sie na to nie poradzi btw ludzie ktorzy szli w marzu pis'u i lpr pokazali to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 Ehh.. Co się dzieje na tym świecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2006 Za rok już nie będę musiał tym się martwić... Chociaż kto wie czy w takiej Irlandii do władzy też nie mogą dojść jakieś oszołomy na miarę Lepperów, Romanów czy nie wiele lepszych Kaczorów? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 doopy ..gorzej.. to się dzieje w Polsce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 @Sponsi, no jeśli chodzi o burdel polityczny to raczej jesteśmy w czołówce światowej... Ja też uciekam z tego kraju, kwestia 1-2 lat, i mnie tu nie ma... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 tak przy okazji niedawno na ciekawą stronkę natrafiłem: WielkaRzeczpospolita.Net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 Ej nie przesadzajcie. Jest ciężko w Polsce ale żeby uciekać z niej ? Ja się będe trzymał w moim kraju bo go kocham . Uciekne dopiero wtedy kiedy LPR lub samoobrona będzie miała większość w parlamencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 Nie w Kaczorach, Giertychu i Lepperze problem, ale w społeczeństwie które go wybrało. Wierzę, że to się zmieni, między innymi dzięki takim wyjazdom na zachód Wierzę, że społeczeństwo polskie będzie kiedyś otwarte i lepiej wykształcone. Ale to proces długoterminowy, w czasie którego mam nadzieję skończyć studia zagranicą, poznać świat, inne kultury, języki Póki co można wybrać między konserwatyzmem oświeconym Platformy, a konserwatyzmem nieoświeconym Kaczorów i innych oszołomów :] Ja wybieram wyjazd, choć nie zerwę z Polską, a wręcz przeciwnie, zaangażuję się w interesy Polsko-Europejskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 Uciekne dopiero wtedy kiedy LPR lub samoobrona będzie miała większość w parlamencie Ja tam nie wiem. Oni są po prostu kretynami, za to PIS jest niestety kierowany przez osoby inteligentne więc jest znacznie bardziej niebezpieczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrbot 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2006 ehhh słabo mi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach