Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Na tą chwilę 21:09 jest 2:0 w meczu Polska-Portugalia - wyłączmy odbiorniki TV i pozostańmy z tą miłą myślą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Nasi strzelili też w słupek... może warto nie wyłączać i popatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Portugalia to najbardziej frajerski sklad po niemczech ... Poprostu ich nienawidze @!@ Musimy wygrac ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Eee portugalia kojarzy mi się tylko z jednym... Choć jestem totalnie sszokowany obecnym wynikiem... 2:0 i nawet im się udaje mieć nadal piłke... a przecież w drugiej połowie zawsze padali na cyce no nic, polska gola ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 2:1 jestem dumny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Jak powiedzial bodajze Szpakowski : "jestesmy swiadkami historycznej chwili" sweet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 POLSKA POLSKA!!! Brawo LEO!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 Ja też sie bardzo cieszę z tego wyniku BRAWO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach