Orbit 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 od dwóch lat mam swoja strone i dwa razy zmieniałem hosting , 1 ) amm-hosting.pl stabilny lecz bardzo wolny , potem był http://www.maniak.pl/ chodził dobrze do lipca, jak im cos ""szczeliło "" to .... z reszta sami zobaczcie http://www.siteuptime.com/prem_statistics....&UserId=574 , po prostu mam juz tego dosyc, posiadaja bardzo szybkie łacza... ping dzisiaj osiagnoł 4 ms czego jeszcze nigdy nie było , jednak jak widac pada czesciej niz czesto ,,, w tym momencie jestem na etapie suzkania znalazłem cos takiego http://altnet.pl/ , dwa tygodnie działa Ok ( TEST ) .. ale to chyba jakas nowa firma , szukam w miare szybkiego stabilnego hostingu lecz koniecznie z fantastico poniewaz korzystam z kilku skryptow ktore tam sa, nie jestem programista a muzykiem, wiec dla mnie to wielka wygoda ... Co polecilibyscie jako znawcy Tematu Dziekuje M.R Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Livenet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orbit 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Livenet.pl albo nie dowidze, albo... nie posiadaja fantastico ... ping srednii 55 ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Posiadają ;-) http://livenet.pl/pomoc.htm#35 Yep, ping ~50ms. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Normalny 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 http://www.klatka.pl Zadnych problemow z serwerami i z adminem. Na jednym koncie mam chyba 15 baz danych, 3 cgi, kilkanascie domen, kilkadziesiat skrzynek mailowych, kilka serwisow z ruchem 10k/dzien + powyzsze i nic. Idzie jak burza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orbit 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 Narazie załozyłem testowe konta i SiteUptime ( 5 min ) na LiveNet.pl , Altnet.pl i domenynet.pl , zobaczymy co sie bedzie działo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Netarteria.pl Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 Orbit, zapraszam do założenia konta testowego u nas: http://www.netarteria.pl ping ~30ms fantastico też obsługiwane Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 zapraszam do zapoznania sie z oferta IQ.pl firma z 8 letnim doswiadczeniem, 34 pozycja w rankingu Top100.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orbit 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 zapraszam do zapoznania sie z oferta IQ.pl firma z 8 letnim doswiadczeniem, 34 pozycja w rankingu Top100.pl dziekuje za oferty ... moze zle widze ale znowu nie moge znalesc nic o FANTASTICO , a jak wspomniałem w moim przypadku jest to bardzo wazne ... Musze cos dodac, bardzo mozliwe ze owe skrypty sa w waszej ofercie , jednak nie jest łatwo dostrzec taka wzmianke w nawale informacji a szkoda gdyz nawet jesli Fantastico jest dostepne a nie jest to wyraznie widoczne ( tak jest bardzo czesto w opisach serwerów ) , tracicie wielu klijetów, Jest cała masa ludzi zajmujacych sie ""AMATORSKO "" robieniem bardzo prostych stron www, tak jak ja tylko na własny uzytek ( jestem muzykiem i potrzebowałem umiescic Informacje w Internecie , dosyc czesto je modyfikuje ) . Ludzie szukaja serwerów z tymi skryptami sam mam kilku znajomych ktorzy opieraja sie na fantasctico .. z reszta od jednego z nich sie o tym dowiedziałem.. miałem umiescic swoj serwis na home.pl jednak ten tak profesionalny dostwaca nie przewiduje tego typu udogodnien... trudno / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2006 dziekuje za oferty ... moze zle widze ale znowu nie moge znalesc nic o FANTASTICO , a jak wspomniałem w moim przypadku jest to bardzo wazne ... ` w www.iq.pl nie ma Fantastico na 99.99% bo ten dodatek jest tylko przy cPanelu. IQ.pl mają własny panel. ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2006 jedno z moich kont to livenet nota bene srednio zjadam w pakiecie large 20 mega/miech, jest fantastico i inne cuda na kiju. jesli chcesz dzielic nie ma problemu, po co ma sie "marnowac",moge zrobic wirtualke, piec, dziesiec bez znaczenia, domene mozna podpiac, mam nawet jedna wolna pl jest jeden mankament, instalowac skrypty mozna tylko z panelu, do ktorego hasla nie udostepnie, wiec bedziesz zdany na mojego skilla;)/zakladanie bazy, dodawanie tabel mysql itp /, postkonfiguracja wszystkiego to juz przegladarka, zdaje sie ze masz w tym jakas wprawe, dwa lata wiec nie musze sie rozpisywac. to masz w fantastico Nawigacja Strona główna Fantastico Panel sterowania Blogi b2evolution Nucleus pMachine Free WordPress Zarządzanie zawartością Drupal Geeklog Joomla Mambo Open Source PHP-Nuke phpWCMS phpWebSite Post-Nuke Siteframe TYPO3 Xoops Kontakt z klientem Crafty Syntax Live Help Help Center Live osTicket PerlDesk PHP Support Tickets Support Logic Helpdesk Support Services Manager Fora dyskusyjne phpBB2 SMF E-Commerce CubeCart OS Commerce Zen Cart FAQ FAQMasterFlex Guestbooks ViPER Guestbook Hosting Billing AccountLab Plus phpCOIN Galerie zdjęć 4Images Gallery Coppermine Photo Gallery Gallery Listy adresowe (e-mail) PHPlist Ankiety i Sondy Advanced Poll phpESP PHPSurveyor Zarządzanie projektami dotProject PHProjekt Site Builders Soholaunch Pro Edition Templates Express Wiki TikiWiki PhpWiki Inne skrypty Dew-NewPHPLinks Moodle Noahs Classifieds Open-Realty phpAdsNew PHPauction phpFormGenerator WebCalendar Dodatki Język Typ menu Powiadomienia na e-mail Podsumowanie instalacji najlepiej podeslij PW w odroznieniu od konkurencji nie biore pieniedzy:d cykalem troche na marimbie wiec wiesz=] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orbit 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2006 jedno z moich kont to livenetnota bene srednio zjadam w pakiecie large 20 mega/miech, jest fantastico i inne cuda na kiju. jesli chcesz dzielic nie ma problemu, po co ma sie "marnowac",moge zrobic wirtualke, piec, dziesiec bez znaczenia, domene mozna podpiac, mam nawet jedna wolna pl jest jeden mankament, instalowac skrypty mozna tylko z panelu, do ktorego hasla nie udostepnie, wiec bedziesz zdany na mojego skilla;)/zakladanie bazy, dodawanie tabel mysql itp /, postkonfiguracja wszystkiego to juz przegladarka, zdaje sie ze masz w tym jakas wprawe, dwa lata wiec nie musze sie rozpisywac. jakos tam sobie radziłem , Fantastico jest tak banalnie proste ze bez kompletnej znajomosci zagadnienia jakos sobie radziłem , ...... Dzieki za propozycje, ale raczej nie moge sobie pozwolic na taki ""myk"" mam około 3000-5000 wejsc na strone miesiecznie i 5- 7 GB in/out druga sprawa chyba juz cos wybrałem ... i nie stety nie jest to livenet ... chociaz zachowuje sie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach