zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2006 Witam! Nigdy sie jeszcze nad tym nie zastanawialem, ale wpadl mi pomysl na stworzenie kolejnego serwisu i mam zamiar zakupic domene. Otoz ta najlepsza koncowka jest juz zajeta (mianowicie cos.pl), dodatkowo jest zarejestrowana cos.info. Wiec mam do wyboru: cos.eu cos.com.pl cos.net cos.org cos.com cos.biz I jeszcze wiele innych, ale mam zamiar wybrac jedna z powyzszych. I teraz moje glowne pytanie, ktora koncowke najlepiej wybrac? Jakie to ma znaczenie? Ktora bedzie bardziej wartosciowa? Dodam, ze nazwa domeny jest w jezyku polskim, oraz bedzie to strona prywatna... Pozdrawiam i dzieki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 7, 2006 cos.com ma świetne brzmienie, jesli się wymówi "kos kom"... czad! heh i potem można przez telefon powiedzieć "cos kropka com" heh cos.net też wporzo tak prywatnie sobie dumam, na stronę prywatną.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrisxx 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2006 Podaj charakter strony, wtedy będzie łatwiej cokolwiek powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moaha 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2006 Albo cos.bou.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2006 Tematyka strony bedzie poswiecona roznego rodzaju insektom. Charakter strony bedzie informacyjny, na stronie beda rozne artykuly i tym podobne rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2006 nie chce mi się sprawdzać ale przypuszam, że wszystkie z w/w są zajęte. moze insekty.info ? Ale na polski serwis i tak moim zdaniem najlepsza jest .pl Moze znajdź jakas nazwe wlasną, podobne okreslenie albo połacz 2 krótkie wyrazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach