Taifun 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2006 witam. Dołączę do ludzi, którzy chcą podzielić koszty serwera dedykowanego. Na miesiąc mogę dać max 50 zł. Do tego mogę zaprosić kilka osób i koszty zmalają. Oferty na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2006 lepiej kup VPS'a, raczej nikt nie pozwoli abyś za 50zł zakatował cały serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2006 za 50 złotych VPS ;p Ile taka maszynka do ciasta uciągnie max online, zapytań? Do 50 ? lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2006 zależy jakie parametry będzie miał dany VPS, mój z tyloma zapytaniami sobie poradzi i bedzie miał jeszcze zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2006 za 50 złotych VPS ;p Ile taka maszynka do ciasta uciągnie max online, zapytań? Do 50 ? lol myslisz z ektos pozwoli Ci za 50zł wykorzystac 90% zasobow maszyny za ~300zł? Masz maly budzet wiec nie wymagaj duzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach