Hool.de.Nord 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 Szukam hostingu na stronę szkoły (www, forum, galeria z dużą ilością zdjęć, filmy) za maksymalnie 150zł rocznie. Do tej pory w oko wpadły mi następujące hostingi: www.easyisp.pl www.i365.pl www.cal.pl www.linuxpl.com Po raz pierwszy wykupuję hosting, więc nie chcę się nadziać. Polećcie coś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 kei.pl Akurat 150. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 www.easyisp.plwww.i365.pl www.cal.pl www.linuxpl.com Po raz pierwszy wykupuję hosting, więc nie chcę się nadziać. Polećcie coś! smile.gif 2) powinno byc ok 3) niby ok, ale na webhelpie ludzie narzekaja. SSH + 4) POCZYTAJ W SIECI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamWiewiorka 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 Hool.de.Nord polecił bym Ci IQ.pl - zanim zapytasz dlaczego popatrz jakie firmy hostują m.in kilka duzych firm zajmujących sie przemysłem stoczniowym, m.in Firma Lays itp. Ceny bardzo przyjemne - nie za duże nie za małe jak za takie usługi bardzo dobre - szczególnie jak za taki bok - odpowiedzi na pytania w kilka minut, wypróbuj ich wyslij pytanie a dostaniesz kompetentną odpowiedź po kilku max kilkunastu minutach. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_exclusive 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 zobacz tu: www.netarteria.pl pakiet Advanced za 129zl/rok pozdro, mr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2006 Szukam hostingu na stronę szkoły (www, forum, galeria z dużą ilością zdjęć, filmy) za maksymalnie 150zł rocznie. Polecam serwer wirtualny "Biznes" u nas. Kosztuje 99 zł netto i powinien być w sam raz. http://www.insane.pl/?x=biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hool.de.Nord 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2006 Hostingów jak mrówków, trudno się zdecydować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach