Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Witam, Trafiłem na stronę z ofertą strato.de - zaglądam sobie do ich oferty dedyków, i coś wydaje się zbyt piękna . Mianowicie chodzi o: http://www.strato.de/server/highend/index.html - pierwszy serwer z od lewej, 3000 gb trafiku, 2x80 GB hdd, 1GB ramu, 80 GB FTP na backup, plesk... i chcą za to 49 euro miesięcznie. Czy to faktycznie jest tak jak tam widać czy są jakieś ukryte przesłania ? Proszę o wypowiedzi na ten temat, oraz o opinie an temat samej jakości usług strato. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 1. Umowa tylko i wyłącznie na 12 lub 18 miesięcy. 2. Płatności jedynie via coś a la polecenie zapłaty z Niemieckiego banku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Ehh jednak trudno dzisiaj o jakąś atrakcyjną ofertę serwerów To korzystając z założonego już tematu - jakie serwerownie w polsce/europie/na świecie możecie polecic ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 O nie doopy... zadałeś złe pytanie... wycofaj je :> na wht.com masz sporo ciekawych ofert i oczywiście sprawdzonych :-) zaraz tutaj zacznie się sieczka... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Hmm czy ja wiem czy takie złe - ogólnie rozglądam się za dedykiem, i chciałbym zapoznać się z ofertami jak największej ilości firm (do niedawna ograniczałem się tylko do netdirect ) - stąd taka postac mojego pytania i mam nadzieje że nie wywoła ono "sieczki" w tym temacie - a wht.com poczytam Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Firma jest raczej porządna. Od dłuższego czasu z nią współpracuję, posiadam tam kilkadziesiąt serwerów dedykowanych. Rejestracja odbywa się zupełnie automatycznie, w ciągu 30 min jest się posiadaczem serwera dedykowanego. jedynym mankamentem są 12-18 miesięczne umowy i wymóg posiadania miejsca zamieszkania w Niemczech, w przypadku zawierania umowy bezpośredniej. Zainteresowanym serwerami Strato mogę udzielić więcej informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 A jeśli jestem zwykłym szarym obywatelem RP, to na jakiej zasadzie mogę stać się posiadaczem serwera w strato ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2006 A jeśli jestem zwykłym szarym obywatelem RP, to na jakiej zasadzie mogę stać się posiadaczem serwera w strato ? Poprzez pośrednika! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2006 Znasz jakiegoś pośrednika strato w polsce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dafy 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2006 Znasz jakiegoś pośrednika strato w polsce ? Oczywiście, ja znam takiego. Jest nim pan Jacek B ;-) Polecam bardzo pośrednictwo tegoż pana, jestem szczęśliwym posiadaczem dedyka w Strato dzieki Jackowi. Dafy.net - jakby ktoś chciał sobie pingnać po IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2006 oferta dosc ciekawa cenowo jak i warunki. Rozmawialem z przedstawicielem ale musze miec pewnosc i na papierze informacje, ze unlimited transfer to w moim przypadku zalozmy 8 TB transferu mc;] zeby mnie nie wykopsali;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raven 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 Wszystko ladnie, pieknie tylko jest taka sprawa- orłem z niemieckiego nie jestem i albo mi sie wydaje albo na stronie http://www.strato.de/server/highend/index.html są wszystkie informacje poza łączami na jakich działają te serwery. Interesuje mnie zarówno download jak i upload (ale głównie wysyłanie tego serwera ) ponieważ poszukuje serwera do hostingu pewnej gry i przepustowość łącz jest jednym z najważniejszych kryteriów. Z gory thx @Edit Jeszcze jeden drobiazg - czy jest możliwość zamówienia win xp na dedyku? Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 Win XP na dedyku ? O to coś nowego. Myślałem ze w takim wypadku instaluje sę coś ala Windows 2003 Server. O łacza w niemczech to ty się nie martw. Napewno mają porzadne przepustowości. To zreszta ich główna zaleta w stosunku do polskich firm. Ja do nich mam ping ~60 wiec można to przeżyć nawet na grze. Pamietaj o umowie na 1 rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 Win XP na dedyku ? O to coś nowego. W serwerydedykowane.pl zainstaluja Ci z checia ).. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach