jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Witam. Trafiłem na www.works.pl i strona jest łudząco podobna do HOME.PL Czy to zbieżność, plagiat czy powiązania biznesowe firm ? Jeszcze dziwne bo w stopce strony jest znaczek 'copyright' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Trafiłem na www.works.pl i strona jest łudząco podobna do HOME.PLCzy to zbieżność, plagiat czy powiązania biznesowe firm ? Pośrednik home.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radex 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 ta. mam konto na home.pl logując się w tym works.pl wchodzę na swoje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2006 Witam serdecznie! Chciałbym Państwa poinformować, iź dostał informacje od home.pl iź works.pl jest jednym z podmiotów współpracujących z home.pl Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach