David73 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2006 Witam Dziś się pojawiła ciekawa kwestia że klienci neostrady od godz ok 21 (dnia 02.10.2006) nie mają połączenia z serwerami od LayeredTech, a gdy się podłączyłem z internetem przez lokalną sięć podpiętą pod radiówkę ten problem nie występuje. Najwyraźniej TEPSA się bawi bądź layeredtech, zablokował pulę adresów IP neostrady co jest wątpliwe. Starałem się z BOK TEPSY skontaktować i... poczekałem 12 minut aż ktoś odbierze po czym stwiedził że z ich strony nie ma żadnego problemu, "adresy nie są poblokowane", no to pytanie co jest nie tak jak być powinno. A czy wy "NEO-NOWCY" również macie ten problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2006 Po prostu padł router po drodze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Ja mam VPSa w servint.com i mi tez nie dzialalo. Wiec TPSA harce odprawiala..... jak zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 I jak zwykle można poczytać na forach, nieświadome userki obwiniały każdego poza swoim macierzystym providerem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach