sopello 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2006 Poszukuję stabilnego dedyka/vservera na dobrym łączu najlepiej w polsce/niemczech z możliwością wykupienia sporej ilości adresów ip (koło 10-15 - do irca) i robienia revdnsów (najlepiej z panelu). Jestem w stanie zapłacić za taki serwer koło 120zł/miesiąc. Co do sprzętu to myślę, że proc 1-1.5ghz , 256mb ramu i dysk ze 20-40gb spokojnie by mi wystarczył. Coś polecacie? Podoba mi się bardzo oferta netdirektu, ale z tego co wyczytałem, można tam maksymalnie wykupić 6ip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2006 troche sporo wymagasz za 120PLN. Jak znajdziesz taka oferte daj znac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2006 No i w netdirekcie moglbys za ta kase kupic P3 733 256mb ram 10gb hdd 500gb trafficu (w kontrakcie rocznym) +12 Euro za IPki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach