Taifun 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2006 Witam, Wnerwia mnie to, że aby przeczytac każdy post musze klikać i czekać aż się otworzy. Zróbci osobną wersje dla botów a inną dla ludzi bo wściec się można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 1, 2006 Mógł byś to rozwinąć bo nie bardzo rozumiem o co chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2006 Może przeglądasz forum w trybie "drzewo" ? Kliknij na "Opcje" i wybierz "Standardowy" na dole listy... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 sorka ale szukałem w całym profilu i nic nie znalazłem. Wcześniej także i dlatego to piszę bo to chyba normal. Jak zmienić to cholerne drzewo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 3, 2006 Trzeba otworzyć dowolny temat i tam pod przyciskiem "Odpowiedz" , "Nowy temat" na początku tematu z prawej strony jest przycisk "Opcje" i tam przełączamy na tryb standardowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach