maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2006 właśnie przymierzam się do zakupu domeny i serwera dla klienta i krążąc po sieci znalazłem dość osobliwą promocję: link i nasuwa się pytanie: czy się skusić?? miał ktoś juz do czynienia z ta promocją? albo chociaż z tą firmą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WereWolf 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2006 radzę to dobrze przemyśleć... osobiście jestem niezbyt ufny jeśli chodzi o takie promocje (od czasu jak sam się naciąłem, chociaż tu akurat mowa była o zwykłych hostingach) po pierwsze... hostingi dołączane do domen zazwyczaj mają jakieś ograniczenia, być może tu jest inaczej... druga sprawa... cena wcale nie jest taka atrakcyjna... ( 9,50 * 12 ) + 22% vatu =~ 139 zl, a to niezbyt atrakcyjna cena za roczne utrzymanie domeny... trzecia sprawa - hosting będzie pewnie tylko "dożywotnio", jeśli domena będzie trzymana u nich... ciekawe jaka będzie cena odnowienia domeny jeśli już korzystać z tego typu promocji, to nie wiem czy nie lepiej skorzystać z podobnej w ovh... chociaż osobiście przy wyborze serwera dla mnie, niezbyt mi odpowiadały opcje nawet ich droższych wersji w każdym razie... radziłbym to dobrze przemyśleć, czy to naprawdę takie atrakcyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2006 W ovh jest ten plus żę tam domeny sa tanie. Ja mam dożywotnią skrzynke @ w onet.pl ale to inna bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 Hey, przeczytaj dokładnie ten regulamin - dożywotni hosting, no no czego to ludzie nie wymyslą... jak się skusisz to podziel sie z nami spostrzeżeniemi. Może byc calkiem Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 ja mam dożywotniego mejla w home.pl i... żałuję SPAM mi rośnie jak grzyby po deszczu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2006 hehe, "dozywocie" mi sie jednak zle kojarzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach