trademark 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2006 Witam, Poszukuję serwera pod kilka małozajmujących stronek Z początku zainteresowałem się ZaGrosze.net (serwer 200 MB), nawet chciałem tam założyć konto, ale nie mam jak przetestować serwera, bo pomimo złożenia zamówienia nie ma możliwości przetestowania konta... Z administratorem od rana też nie mogę się skontaktować, więc postanowiłem zainteresować się innymi hostingami. Minimalne parametry: PHP, MySQL, cPanel lub Direct Admin 200 MB powierzchni transfer 2 GB miesięcznie możliwość podpięcia co najmniej 5-ciu domen minimum 30-50 subdomen 3 konta e-mail ...i w sumie to tyle Może przydałby się jeszcze w miarę częsty backup danych Cena - wiadomo, najlepiej jak najniższa. Generalnie chciałbym coś trafić poniżej 50 zł/rok. Im taniej, tym lepiej - bo cena jest głównym wyznacznikiem. Edit: aha, zapomniałem jeszcze dodać, że pasowałoby, jakby support był w miarę przyjazny i można było się jakoś skontaktować z administratorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2006 http://iq.pl/oferta/indywidualna/ Podaj dane to ci skombinują tanią ofertę. Firma warta zaufania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2006 Jak chcxesz to moge odsprzedać Ci konto w cal.pl. 2GB/10GB. Jest ważne jeszcze ponad 10 miesięcy. Kupiłem je bo mój skrypt wymagał PHP 5 Ale z uwagi na to że skrypt przerobiłem na php 4 i mam go na innym serwerze a to konto stoi puste to moge jes tanio sprzedac:) za konto chciałbym 25 zł. Czyli o połowe taniej Jak bys był zainteresowany to skontaktuj sie ze man na PW lub gg:44113 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach