radex 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 witam. z całą pewnością jestem nowym "użytkownikiem" tego forum. aczkolwiek od jakiegoś czasu skrycie ślędzę wasze wypowiedzi, ponieważ szukam hostingu. znalazłem dwie firmy które zwróciły moją uwagę. www.aprom.pl i www.umbrella-hosting.pl czy ktoś miał jakąś styczność z tymi "wynalazkami". nieznalazłem na ten temat żadnej wypowiedzi, dlatego ośmieliłem się poruszyć ten temat. będę wdzięczny za jakie kolwiek wypowiedzi. pozdrawiam radek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 Raczej mało kto sie odezwie , nie są to firmy raczej z pierwszej nawet setki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2006 www.umbrella-hosting.pl ich partnerem jest blink.pl a wiec raczej mozna na nich polegać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radex 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2006 dzięki chociaż za odpowiedź blink.pl to może ktoś powie coś na temat blink pl 13 miejsce na top100 to chyba duża grupa ludzi miała z nimi stycznośc. liczę na Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2006 blink.pl miałem konto ponad pół roku .. awarii praktycznie wcale, serwer szybki, obsluga bardzo miła ale zdarzało sie o czymś zapomnieć ( np. o podesłaniu logów o które prosiłem etc. ) ogolnie polecam jesli nie masz zbyt wymagajacej strony ( np. mojego phpbb juz dłuzej nie chcieli hostowac - 100 tys postów ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach