ARZU 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2006 W promocji "Jesienne spadanie cen" za domeny globalne (.com, .info, .org, .net, .biz) zapłacimy tylko 30 zł. A jedynie 49 groszy zapłacimy za pierwszy okres użytkowania serwera wirtualnego. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami: www.Domeny.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2006 Panu się chyba dział w forum pomylił od tego jest dział oferty. Pozatym ceny lekko niekonkurencyjne. Możę mi Pan wytłmaczy dlaczego mam płacić za serwer 479zł skoro w nazwa pl mam o WIELE ciakawszą ofertę za 300zł? Bo że "serwer nie musi być drogi" to ja wiem ale czy Pan to wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2006 Tomi ..i to jest właśnie kapitalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2006 A co to jest ten "Eksluzywny Certyfikat Rejestracji Domeny" bo tak wyczytałem to na stronie To po prostu faktura pewnie :rotfl: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2006 Hey faktura to faktura, a eksluzywny certyfikat domen to taki żółty dyplom potwierdzający fakt, ze jestes właścicielem danej domeny. Do zawieszenia np na ścianie, nie wiem tylko czy z ramką czy bez... http://domeny.pl/page/pl/article32/a12f188...ab6128c8e4.html Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach