Sitte 0 Zgłoś post Napisano wczoraj o 08:10 Witam. Planuję zakupienie serwera dedykowanego w Hitme.pl . Ceny mają dobre, negatywnych opinii także nie znalazłem ale chciałbym feedback od społeczności jak wygląda ich usługa zarządzania serwerami dedykowanymi (nie chodzi mi o hosting)? Czy ktoś miał problemy z domyślna konfiguracją serwerów dedykowanych w tej firmie (DirectAdmin, CloudLinux, Immunify360) Jak szybko reagują w przypadku awarii? Jak szybko reagują w przypadku zwykłych zgłoszeń? Jak dociekliwi są? Jeśli coś nie działa i nie jest to oczywiste co, to zbywają temat, czy raczej starają się go rozwiązać? Czy są jakieś ukryte koszty obsługi? Czy zdarzają się problemy z dostępnością serwera? Awaria sieci po stronie serwerowni a nie samego serwera. Czy nie zdarzały się Wam problemy z np. odzyskaniem backupu? Czy ktoś miał sytuację że serwer wymagał pełnego przywrócenia? Jak szybko i sprawnie reagują w takim przypadku? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź z doświadczenia z tą firmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano wczoraj o 08:38 Dzień dobry, Wysłałem wiadomość prywatną, zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach