Trolek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2024 Cześć, Poszukuje serwerowni w kraju do umieszczenia 100 serwerów Dell 640 do tego na chwilę obecną potrzebuje ok 60 Gbps z możliwością podciągnięcia do 2 x 100 Gbps. Obecnie jestem w netii ale netia nie dogadana jest z orange częste wysycenia łącza do orange generuje u mnie niedostępność usługi. Czy możecie mi polecić dobre DC ? Oraz czy ma ktoś informację na temat jak działa ATMAN ?. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2024 Dzień dobry, W wiadomości prywatnej podałem więcej szczegółów. Zapraszam Sprint Data Center Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trolek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2024 Dzięki za info ale jesteście za mali na takie projekty praktycznie zero IX. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atmosfera 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2024 Leć z tym do OVH we Francji. Albo wepnij się bezpośrednio w IX którykolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman48 0 Zgłoś post Napisano 20 Marzec Looking for a data center?I've been with Atman and Beyond.pl.Both are good, but Atman has better connections with Orange.Worth checking their offer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila53 0 Zgłoś post Napisano poniedziałek o 08:14 Hey! Wow, 100 servers, that's big! About DCs in Poland, it all depends on the best spot for you. If you face problems with Orange, try to keep away from those tied closely to them. Atman might work, though their costs are high. Look into Beyond.pl too; they're said to have good backup systems and should be free from Orange issues. How do they work? I haven't used them myself, but people say their help team knows their stuff. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach