Trolek 0 Zgłoś post Napisano 17 Lipiec Cześć, Poszukuje serwerowni w kraju do umieszczenia 100 serwerów Dell 640 do tego na chwilę obecną potrzebuje ok 60 Gbps z możliwością podciągnięcia do 2 x 100 Gbps. Obecnie jestem w netii ale netia nie dogadana jest z orange częste wysycenia łącza do orange generuje u mnie niedostępność usługi. Czy możecie mi polecić dobre DC ? Oraz czy ma ktoś informację na temat jak działa ATMAN ?. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano 18 Lipiec Dzień dobry, W wiadomości prywatnej podałem więcej szczegółów. Zapraszam Sprint Data Center Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trolek 0 Zgłoś post Napisano 18 Lipiec Dzięki za info ale jesteście za mali na takie projekty praktycznie zero IX. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atmosfera 2 Zgłoś post Napisano 22 Lipiec Leć z tym do OVH we Francji. Albo wepnij się bezpośrednio w IX którykolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach