rameerez 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2023 Witam, szukam serwera dedykowanego ze wsparciem administracyjnym (ewentualnie VPS). Potrzebuję serwer z DirectAdmin o parametrach:Procesor (8core), 64GB RAM, 3TB SSD(Raid1) najlepiej NVMe,backup przyrostowy 14dniowy,4 dedykowane adresy IP. Serwer LiteSpeed, SPAMAssasin + MagicSPAM (SPAMExpert), CSF (lub coś innego). Obecnie na serwerze mam około 100 stron Wordpress, kilka Prestashop, kilka Woo Commerce. Zależy mi na serwerze z optymaliacją pod Wordpress oraz wsparciem technicznym. Proszę o ofertę indywidualną. Chętnie podam więcej szczegółów. Lokalizacja najlepiej PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2023 Dzień dobry, Wysłałem wiadomość prywatną. Pozdrawiamy Zespół Sprint Data Center Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2023 Cześć Wysłaliśmy wiadomość prywatną. statnet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach