tracer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2006 No, nieźle Wam nabałaganił dziś spambot;) Czyżby IPB wymagało jakichś nowych "bonusów"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2006 Miałem to na Jportalu i dopiero porzadny token załatwił sprawę. Co ciekawe Dopiero jak dodałem obsługe polskich znakw w tokenie "óąłśćźż" to spam ustał. Może to oznacząć że ten bot to ukrainiec albo chińczyk z miską ryżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2006 A później ja muszę wywalać ręcznie 60 tematów :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2006 Ehh nikt nie może się czuć bezpiecznie :| Nawet optymalizacja.com padła ich łupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2006 jest juz publiczna beta IPB 2.2 gdzie podobno zmienili system tokena. jeszcze nie widzialem w akcji ale jestem strasznie ciekaw nowej wersji bo liosta nowosci jest dluga i bardzo ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2006 Token jest wyłączony od "zawsze" więc i tak dobrze, że dopiero teraz. Shive podziwiam, że ręcznie to robił (ja moge z panelu wszystko na raz) jeszcze raz dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2006 bartek: token w lini 2.1.x nie ma znaczenia juz jest opracowany jak widac na wszystkich innych formach w tym pio nawet potwierdzenie via mail spamerom nie straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2006 Jak widać masz rację, dlatego dobrze, że go nie ma (po co męczyć tymi wkurzającymi obrazkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2006 Jak widać masz rację, dlatego dobrze, że go nie ma (po co męczyć tymi wkurzającymi obrazkami wink.gif Jeszcze w dodatku często błędnie wpisywanymi i do obejścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach