spzoo 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2023 (edytowany) Cześć, na sprzedaż mam działający moduł nask do WHMCS'a od ~2013r wraz z późniejszymi jego aktualizacjami i zmianami. Standardowo dodatek realizuje zadania: - Transfer domen (klient/admin) - Transfer domen wygasłych (admin, ręcznie z poziomu admina po wcześniejszym kontakcie klienta z bok) - Odnowienie domen od 1-10 lat (klient/admin) - Modyfikowanie danych kontaktowych domeny (klient/admin) - Pobieranie kodu authinfo przez klienta w panelu (klient/admin) - Zmiana hasła w rejestrze nask (admin) - Wysłanie ponowne na maila klienta potwierdzenie transferu domeny (admin) - Zmiana typu kontaktu (admin) - dnssec z poziomu klienta itd. Na ten moment cena dla 5 pierwszych 3000zł netto / licencja, promocja ważna tylko do 20.06.2023r. Później 5000zł netto / szt Wydanie gotowego modułu dla pierwszych 5 klientów do terminu 30.07.2023r. (czas na przygotowanie wszystkiego w formie sprzedaży i instrukcji instalacji) Dożywotnia licencja do 3 instancji WHMCS. (Potrzebujesz więcej? Napisz/zadzwoń).Nieszyfrowany kod źródłowyBrak wbudowanej weryfikacji licencji Jeżeli będzie zainteresowanie większe owym modułem jestem w stanie zapewnić wsparcie techniczne i aktualizacje w przyszłości np w cenie 300zł netto /6mc lub 500zł netto / 12mc.W tej cenie klient musi również wykonać na własną rękę testy produkcyjne aby przejść dalej na produkcje oraz instalacje modułu wraz z certyfikatami NASK na swoich serwerach. Jeżeli chcesz to możemy ową procedurę wykonać promocyjnie dla tych 5 osób w cenie 700zł netto / licencja. FV 23% Zainteresowanych zapraszam na PW. Telefon podam w PW jeżeli ktoś będzie zainteresowany porozmawiać. Edytowano Maj 26, 2023 przez spzoo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach