smartpointer 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2005 Interesuje mnie szybki serwer i najlepiej w Polsce lub w pobliżu i CRON czyli możliwość uruchamiania skryptów o określonych porach. Tymczasem po przejrzeniu wielu ofert widzę taką prawidłowość: - CRON, a pozatym cała masa udogodnień = serwer w USA, czyli niestety duże pingi - przyzwoity serwer w Polsce, nie za kosmiczną cenę = nie ma CRONA ze względu na bezpieczeństwo a może jakąś ofertę przegapiłem :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2005 Ja korzystam z risp.pl (na ktorym stoi forum) i mam pelen dostep do shella, oczywiscie tez do crona. A o bezpieczenstwo bym sie nie bal Serwer www znajduje sie czechach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2005 Home.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2005 Zobacz ofertę na www.host1.pl, CRON, CGI, SSI, Tomcat, JAVA.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach