otro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2022 Posiadam aktualnie poniższy serwer dedykowany za 590zł/mies netto Za drogo, na jaki zamienić? współdzielony? Firma hostingowa mówi że z Prestashop mogą być problemy, to prawda? w kwestii zajętości dysku wygląda to następująco: Ogółem: 252 GB Zajęte: 58 GB Wolne: 182 GB Pamięć Ram: Ogółem: 16 GB Zużycie w ciągu ostatniego miesiąca w załączniku. CPU: Obciążenie CPU z ostatniego miesiąca w załączniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2022 chyba lepiej przenieść mój post tutaj https://www.webhostingtalk.pl/forum/67-luźne-rozmowy-o-hostingu/ Admin może to wykonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2022 Cześć, Wysłaliśmy wiadomość prywatną. Pozdrawiamy statnet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2022 Dzień dobry, Wysłałem wiadomość na PRIV, zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam Zespół Sprint Data Center Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2022 Zaraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach