qqnamuniu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2022 Niestety musze emigrować z hostingu od cyberfolks gdyż mają limity ilości plików 1 000 000 a moje projektu wymagają dużej ilości miejsca i ilości plików Szukam VPN zarządzanego z dostępem do directadmin, moje wymagania to możliwość zwiększania ilości miejsca, brak limitów ilości plików na dzień dzisiejszy zapotrzebowanie mam na 100-150 GB , brałbym od nich vman_G0! 100GB z 4x vCore 8GB ramu ale niestety musze się z nimi pożegnać z powodu braku możliwości dopłaty np. po roku do kolejnych 50GB - żenada. Zależy mi na elastycznym pakiecie #cyberfolsk #cyber_folks #vps Co polecacie ? myślę o hitme, ich oferta mi odpowiada pytanie jak z jakością ? pozdrawiam M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atmosfera 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2022 Hej, napisz priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2022 Cześć, wysłaliśmy wiadomość prywatną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach