dominik90 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2021 Witam, poszukuję pewnego hostingu strona nie jest duża, ruch też. Konta e-mail powyżej 20 lub bez limitu, pojemność min 50-60GB (sporo maili). Do tego dostęp do bazy MySQL z zewnątrz, oraz kilka kont ftp. Myślę o MyDevil MD3, jednak chcę zasięgnąć opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cloudman 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2021 Zachęcam do zapoznania się z ofertą CloudHostingu od nazwa.pl. Koszt serwera CloudHosting Start 100 GB to 100 zł netto w pierwszym roku i 200 zł netto w kolejnym roku. W ramach tego serwera możesz utrzymywać do 50 GB poczty e-mail. Ewentualnie - możesz zamówić większy serwer CloudHosting Biznes, który oferuje 500 GB dysku, z czego 250 GB jest na samą pocztę! Koszt tego większego serwera to 200 zł netto w pierwszym roku i 400 zł netto w odnowieniu. Serwery CloudHosting, jak sama nazwa wskazuje, działają w technologii chmury obliczeniowej, która nie tylko daje Ci gwarancję zasobów mocy do obsługi strony i poczty, ale także nieprzerwaną i bezawaryjną pracę. Twoja strona dodatkowo będzie korzystała z naszej sieci Content Delivery Network, dzięki czemu możesz być pewien, że bez względu na to, skąd pochodzi osoba, która ją odwiedza, strona zawsze będzie działała z maksymalną możliwą szybkością. CDN nazwa.pl poprawia także wyniki pozycjonowania stron. Pełna oferta CloudHostingu znajduje się na stronie https://www.nazwa.pl/hosting/ Jeżeli masz serwer w jakieś firmie, możemy wykonać bezpłatnie migrację usługi do nas https://www.nazwa.pl/przenies-strone-www-w-24h/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominik90 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2021 Brak bazy MySQL, a to jest warunek konieczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atmosfera 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2021 Hej, zerknij na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CezaryGM 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2021 Ja ma na Dhosting i nie narzekam, support bardzo pomocny, panel bardzo intuicyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2021 Zapraszam na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach